Известие

Collapse
No announcement yet.

след смяна на консумативи - няма същата динамика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Cvetelin
    Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
    А да те питам колко ти изязоха ремъците и ролките
    всичко зависи от марката която купуваш....
    Мъри преди време беше казал за някъкви ролки по 20 кинта...
    аз си вземах от 55 и 75 лева....
    варианти много ... всичко зависи от джоба...

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2521
    ето ти цял каталог
    Няма такива цени на ролки,просто са те набутали яко
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от BIzZkIt4o
      Може да си прав да... но при мене беше много различно мотора ми беше зацепен по друг начин не беше на оригиналните белези ,беше на други правени от някой си сигурно стария собственик. Първо си мислех че е от белезите но върнах го мотора на старата центровка и пак същото си е щото аз като сменявах ремаците и ролките на фабричните си го направих... та сега със свещите ще пробвам да видя какво е положението ама са ми много 120 лв за свещи
      А frantic може да погледнеш да ли е зацепен добре но божа работа и аз незнам кво да права вече...
      Белезите на боксера са само едни,с всички останали мазаници които са ползвани за белези може да има ядове
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от BIzZkIt4o
        Ще зема да направа едно клипче да кажат колегите с 1.6 боксер добре ли ускорява .. даже ако има някаде клипче да е правил някои нека каже ....
        Аз съм правил. Моята е 1.4 ТС, но мисля че за ориентир става. на 11 сек. съм на 100км.ч даже гледам, че ме упрекват за мудно превключване.
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Браво браво, кат за амнайсе годишна кола се представяш по добре от каталожните данни Какво си и правил по колата?
          А представям си някой истински рацер сигурно и 9 сек ще даде до 100км.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
            Браво браво, кат за амнайсе годишна кола се представяш по добре от каталожните данни Какво си и правил по колата?
            А представям си някой истински рацер сигурно и 9 сек ще даде до 100км.
            Каталожните са 11,2... И до колкото знам с поне двама пасажера ги дават тези каталожни. Като е десет годишна не може да ги направи ли Е хайде вие ми кажете за колко ще ги направи..... много ми е интересно
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ами иди на Божурище и ще разбреш, или се свържи с Никибой.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
              X